2015. október 5., hétfő

Haul | September


HUN: Ezennel szeretném nektek bemutatni a szeptemberi szerzeményeimet, egy része már tesztelt, egy része bizony még vár, hogy kipróbáljam. De ami késik, az nem múlik! 

SK: Chcela by som Vám predstaviť moje septembrové novinky! Niektoré už som vyskúšala, ale niektoré iba čakajú, aby som ich konečne vyskúšala.


HUN: Mivel lassan 25 éves leszek, gondoltam szükségem lenne egy minőségibb arcszérumra. A L´oreal Skin Perfection-ről eddig csak jó véleményeket olvastam, így erre a szérumra esett a választásom. Bőrjavító hatóanyagokat tartalmaz, ennek köszönhetően bőrünk textúrájának elméletileg javulnia kellene. Nos, ez előbb-utóbb kiderül!  A Purity Vision rózsavizet egy ideje már használom, és azt kell mondjam meg vagyok elégedve vele. Feszesíti a bőrt, sminkfixáló, tisztít, tonizál, hidratál és finom rózsaillata van. 

SK: Čoskoro budem mať 25 rokov, preto som si myslela, že by som mala kúpiť niečo kvalitné. Sérum L´oreal Skin Perfection  pomáha zlepšovat´ kvalitu pleti. Sérum poskytuje hydratáciu a zjednocuje tón pleti. Tak uvidíme! Purity Vision Ružovú vodu už som niekoľkokrát použila, som s ňou spokojná. Krásne jemná vôňa, má skvelé hydratačné účinky, výborne čistí pleť, omladzuje, udržuje pH pleti a rovnováhu. 
HUN: A Manhattan clear face alapozója az egyik kedvencem, sűrű állagú, tökéletesen alapoz, tehát hibátlanná varázsolja a bőrt, mindemellett szárítja a pattanásokat. Persze a hozzá illő korrektor sem maradhatott a boltban. Ezeket a termékeket Horvátországban vettem még augusztusban, mivel akkor nem volt haul bejegyzés, így a szeptemberihez csaptam őket! :D Ja, és azért Horvátországban, mert itthon ilyen alapozót még nem láttam egy DM-ben sem, sajnos... 

SK: Manhatten clear face make-up je môj najoblúbenejší, je hustý, perfektne kryje nedokonalosti, a medztým vysuší akné, a pomáha urýchlovat´ich hojenie. Pravdepodobne som zobrala so sebou aj korektor! Tieto výrobky som kúpila ešte v Chorvátsku, vtedy som nemala haul príspevok, takže make-up a korektor som hodila do septembrových noviniek! Jaj, a ten krycí krém som ešte doma na Slovensku nevidela, škoda...
HUN: Max Factor CC korrektorok valójában színkorrigáló ceruzák, melyekből összesen 5 fajta van. Zöld- kipirosodás ellen, Lila- sárga területekre, tompa bőrszínre, Sárga- lila tónusok eltüntetésére,  például a lila karikák a szemünk körül, Barack- sötét foltok ellen, Rózsaszín- highlighter. Nekem a zöld, sárga és a barack van a birtokomban. Nemsokára kiderül mit tudnak valójában! ;)

SK: Max Factor CC korektory, revolúcia v korekcií pleti. existujú v 5 odtieňoch. Zelená- neutralizuje začervenanie pleti, fialová- redukuje žlté mieta a oživuje nevýrazný tón, žltá- neutralizuje fialový až modrastý odtieň pleti ako napríklad tmavé kruhy pod očami, ružová- zosvetľuje tmavé škvrny, broskyňová- zjednocuje tmavé škrvny do stredných tónov. Ja mám zelený, žltý a broskyňový, tak čoskoro uvidíme, čo tie korektory dokážu! :)
HUN: Hogy őszinte legyek ezek az első termékeim a Clarins márkától, a csomagolásuk egyszerűen magával ragadó. Egy púdert, mélyzöld szemhéjpúdert és egy koromfekete szemceruzát választottam, az utóbbit már ki is próbáltam és egyszerűen tökéletes. Hihetetlenül pigmentált, tartós és gyönyörűen lehet vele dolgozni. A másik két termékből szerencsére nem felejtették ki a tükröt, ami számomra főleg egy púdernél elég fontos, mivel ha magammal viszem valahová, nem kell külön tükröt is dobni a táskámba. Sőt a kőpúder egy piros bársonyos tokot is kapott. 
SK: Ked´mám byť úprimná, tie sú moje prvé výrobky od značky Clarins, ich obal je úžasný, krásny! Kúpila som púder, zelený očný tienň a ceruzku na oči, tú ceruzku už som vyskúšala, ale tie ostatné produkty ešte čakajú na svoj čas. Ceruzka je úžasná, jednoducho sa s ňou pracuje, má krásnu čiernu farbu! Kompaktný púder a očný tieň majú zrkadielko, čo ma strašne teší, lebo som rada, ked´ idem niekam a nemusím aj zrkadlo hoditťzvlášť do kabelky. 
HUN: Természetesen ez a hónap sem telhetett el ecset vásárlás nélkül, szükségem volt már egy alapozó ecsetre, ezt az Ebelin márka biztosította most be nekem. Az ecset sűrű, tömény, így egy kicsit nehéz vele dolgozni, de szerencsére egyenletesen fel lehet vinni vele az alapozót. A pirosító és két szemhéjpúder ecsetet az Essence-től vásároltam. Igaz, ez más a második ugyan ilyen satírozó ecsetem, de annyira tetszik, hogy kénytelen voltam bebiztosítani magamnak egy másikat. A precíz szemhéjpúder ecset és a pirosító ecset egyszerűen megtetszett és nem maradhattak a DM-ben.

SK: Samozrejme, že ani ten mesiac nemohol tak ubehnút´, že som nekúpila nové štetce! Štetec na krycí krém už som potrebovala, a vybrala som jeden od značky Ebelin. Štetec je hustý, práve preto trochu tažko sa s ním pracuje, ale pekne a rovnomerne nanáša make-up. Štetec na farbu na líčka a na očné tiene som vybrala od značku Essence. Ten fialový na tienovanie očných tienov som už mala, ale tak strašne sa mi páči, že som musela zabezpečiť este jeden. Ostatné sa mi zapáčili a prišli so mnou domov! 
HUN: Lancaster bronzosító/ pirosító, eddigi legjobb pirosítóm!!! Lehet az apró selymes szemcséknek, vagy a három szín tökéletes kombinációjának, mely a sárga, barna és rózsaszín, esetleg a puha hozzá tartozó ecsetnek köszönhetően, de tökéletes arcszínt varázsol. Szeretem! *-*

SK: Môj Lancaster bronzer/ farba na líčka je prvá, s ktorou som sto percentne spokojná!!! Možno preto, lebo má úplne drobný a jemný prášok, alebo tá kombinácia troch farieb, žltá, ružová a hnedá, alebo preto, lebo má strašne mäkký štetec, ktorý dá mojim líčkam prirodzenú farbu! Milujem! *-*
HUN: Igen tudooom, hogy már rengeteg szájkencém van, de egyszerűen nem tudom megállni, hogy ne vásároljak még többet és többet... L'oreal Glam Shine (729- Rosopolitan) egyik kedvencem, tartós, meseszépen csillog, hát glam shine! A kosaramban landolt még két Catrice termék is, a Made to stay smoothing ajakszínező (010 Rose- wood if she could), melynek elméletileg 8 órán át kellene tartania. Igaz, annyit nem bír ki, de ahhoz képest kiváló, és a Pure Shine Tinted ajakbalzsam melyből a 080 Sheers! árnyalat jött velem haza. Könnyű a használata, csillámos, krémes és nem szárít. 
Nektek melyik termék van meg a felsoroltak közül? Melyikből szeretnétek tesztet? :)

SK: Áno viem, viem, že už mám dost´drobností na moje pery, ale jednoducho nedokážem odolať,keďsom v obchode a vidím tam samé krásne vecí... L'oreal Glam Shine (729- Rosopolitan) je môj jeden oblúbený lesk, ktorý je trvalý, trblietaýá,... proste glam shine! V mojom nákupnom košíku pristálo aj niečo od catrice. Made to stay smoothing zjemnujúci lesk na pery, farba: 010 Rose- wood if she could, ktorý by mal vydržat´ až 8 hodín. V skutočnosti nie je to tak, ale je celkom trvalý. Puse Shine Tinted balzam na pery, farba: 080 Sheers! je trblietavý, krémový a nevysušuje pery!

Vy ktoré produkty máte? Ktoré výrobky by ste chceli testovať? 







4 megjegyzés:

  1. Az glam shine szájfény nekem is meg van, szintén egyik kedvenc. Suliba is hordom, mert nem annyira feltűnő.
    Mindegyikből kérek tesztet, de főleg a Clarins termékekre vagyok kíváncsi! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne aggódj, már úton vannak a bejegyzések! ;) Nekem is izgi tesztelni a termékeket! 😀 De ami eddig nekem nagyon tetszett a felsorolt sminktermékek közül, az a Lancaster bronzosító és Catrice ceruza ajakbalzsam! ❤

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A DM-ben 7 euróért, vagy valahogy így volt az ára! De ami nekem nagyon tetszik benne, hogy már legalább egy hónapja használom, de alig fogy belőle! :D

      Törlés