2016. október 29., szombat

Mercedes- Benz Fashion Week | Budapest


Sziasztok!

Október 15-16-án a Várkert Bazárban jártam Budapesten a Mercedes-Benz Fashion Week-en. Életemben először vettem részt ilyen rendezvényen egy sminkes csapat tagjaként. Igaz, még nem bevetésre kész sminkes voltam, a kreás osztálytársnőimmel inkább segíteni, megfigyelni mentünk ezen a hétvégén. Elmondhatom, teljesen más megélni egy ilyen aktív hétvégét sminkes körben, mint modellként. Természetesen a modelleknek sincs könnyű dolguk, hiszen ha már ki vagy sminkelve ne igyál, ha már rajtad van a ruha, le ne merj ülni,... Egyik showról rohanni a másikra, fodrásztól a sminkesig, majd öltözni és irány a kifutó.Mint mondtam, ez volt az első sminkes akciós, még ha csak tanuló kènt is vehettem részt ezen az eseményen, úgy èrzem sokat tanultam az alatt a hètvége alatt. Hatalmas együttműködèsre van szükség és összpontosításra a pontos és precíz munkáèrt, hisz a modellek egy percet sem késhetnek a kifutóról. Igaz, olykor stresszes a munka, de szerintem amikor minden perce pontosan kèszen van, az egy csodalátos érzés.


Több nagyszerű tervező felvonultatta különleges munkáit, kollekcióját. Az egyik kedvencem Ana Ljubinkovic kollekciója, egyszerűen annyira játékos ès édes, mint egy cukorka. Imádnivalóak ezek a pasztell színek! 
Izgalmas volt látni melyik ruhadarabhoz, milyen smink lett megálmodva, és hogy sikerül a vègeredmény. Nekem a fotón látott smink tetszett a legjobban, arany és piros kombinációja, picit az őszi hangulatot idézi.Íme, egy igazi backstage fotó, bár nem a legjobb minőség, de így is tükrözi mi zajlott a "falak mögött". Tombor Saroltáról már lehet hallottatok páran, ő volt a sminkes csapat vezetője és itt épp a következő sminket mutatja be nekünk az egyik modellen. 


A fashion week-et az Omorovicza Budapest is támogatta. Eddig még nem hallottam erről a márkáról, de elmondhatom, hogy nagyon jó termékekkel rendelkeznek, szerencsém volt kipróbálni egy párat és nekem az ajakápolójuk, illetve a magyar királynő arcpermet dobta be magát egyenesen a szívembe.

A legtöbb képet a Mercedes- Benz Fashion Week Central Europe facebook oldaláról kértem kölcsön. :D
Az eseményről ITT olvashattok, illetve láthattok még több fotót. Érdemes megnézni! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése