2016. október 11., kedd

Sexy Vampire | MakeupNyakunkon a halloween, az internetes oldalak tele halloween jelmezekkel, sminkekkel, ezért én sem maradhattam ki a buliból. Tudom, nem magyar szokás ezen a napon jelmezbe bújni és ijesztően kifesteni magunkat, viszont azt se felejtsük el, hogy nálunk is egyre több helyen szerveznek október utolsó hétvégéjén halloween partyt, és legtöbbször nem a megszokott arcunkat visszük partyzni, hanem egy ijesztőbb változatát. Szerény véleményem szerint, nem is olyan rossz ötlet itt-itt vagányan, maskarában kirúgni a hámból.  ;)


Ha október végén bulizni mennék egy beöltözős halloween bulira, biztosan vámpírnak öltöznék. Egyrészt azért, mert nincs szükség semmilyen különleges jelmezre, hisz bármilyen fekete ruha megteszi, hogy természetesen a vámpír smink mellett még "sötétebb" hatást érjünk el. Igaz, hogy nyáron nem nagyon volt lehetőségem lebarnulni, de ezek szerint mégis sikerült valamennyire. Már csak a fotók is bizonyítják, hogy így október közepén járva sem fakult még ki a bőröm hófehérkésre. Nos, mivel eleve maszkot kellene ölteni, úgy gondoltam elég, ha csak az arcom festem sápadtabbra, vámpírosabbra.  Igaz, egy garbóval megoldhattam volna ezt a kontrasztot, de mégiscsak egy szexi vámpírról lenne szó. Vagy egy sötétebb alapozóval, de úgy már nem lettem volna sápadt vámpír. Na sebaj, nézzétek el nekem kérlek! :D  


A smink megalkotásánál az alapozó volt az első lépés, majd nekiláttam a szememnek. Egyszerű füstös szemeket csináltam a Clarins fekete mono colour szemhéjpúderével, majd megbolondítottam a BH Cosmetics Modern Palettájának piros árnyalatával. Igaz, a fekete és piros összemosódva már inkább ilyen bordós beütést kelt. Majd jöhetett a szempillaspirál. Mielőtt vámpírossá varázsoltam volna a sminkem, a BH Cosmetics kontúr palettájával, azon belül is a barna és sötét rózsaszín árnyalatokat használva  picit kontúroztam az arcom és a Sleek highlight palettájával hangsúlyoztam ki picit. És most jön a lényeg! A szemem alatti csíkokat szemtussal és piros rúzzsal készítettem. Egyszerűen fogtam egy vékony ajakecsetet és voilá! Ezzel lehet szépen vékony csíkokat húzni. Az ajkaimat először kihúztam fekete szemceruzával majd óvatosan piros rúzzsal. :)Felhasznált termékek:

Clarins - Extra firming Alapozó SPF15 107 Beige
BH Cosmetics -Contour & blush palette 1
Sleek - Highlighting Palette Solctice (Subsolar)
Clarins - Mono Colour 03 Totally black
5 BH Cosmetics Modern Mattes paletta
Clarins - Kohl Eye Pencil (black)
7 MAC Cosmetics- Lipstick Russian Red

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése