2015. május 6., szerda

BB krém

Itt a meleg, a jó idő. Ilyenkor egyre többen választanak alapozó helyett BB krémet. Így most kiválasztottam párat és véleményt írtam róluk, hogy könnyebb legyen a választás.
Konečne je teplo a pekné počasie. Mnoho dievčat používa BB krém namiesto makeupu. Tak som testovala zopár, aby som vám vedela pomôcť vo výbere.


L'oreal Nude Magique BB Cream (light skin tone)- Nagyon meglepett ez a BB amikor megláttam a fehér krémet apró kis szemcsékkel. Persze ezek felkenéskor átalakulnak, természetes hatást kölcsönözve ezzel bőrünknek. Én a fedésével nem vagyok megelégedve, apróbb bőrhibákat sem tud eltüntetni, szerintem gyorsan kopik és ehhez képest drága.
L'oreal Nude Magique BB Cream (light skin tone)- Veľmi ma prekvapil ten krém, keď som uvidela, že je biely s maličkými zrnkami. Dá nám prirodzený vzhľad, ktorý nevydrží dlho. Rýchlo sa stiera a je drahý.


Garnier BB Cream (meadium)- A fedése jobb, mint a Lorealé, de én a színével nem vagyok megelégedve. Narancssárgás. Kicsit maszk hatás...
Garnier BB Cream (medium)- Krytie má lepšie ako Loreal, ale s farbou nie som spokojná. Oranžová. Vyzerá ako maska... krémom.


PUPA Professionals BB cream+ PRIMER (001 nude)- Az egyik kedvenc BB krémem. Lehet azért is, mert mint primer is remekül bevált és megállja a helyét BB krém ként is. Fedése sem rossz és matt marad órákon át. Nem szárítja ki a bőrt és nem kelt maszk hatást. Az árát biztos, hogy megéri.
PUPA Professionals BB Cream+PRIMER (001 nude)- Jeden z mojich najobľúbenejších BB krémov. Možno aj preto, lebo funguje aj ako primer. Krytie má celkom dobré a ostáva matný celé hodiny. Nevysušuje pleť.

Maybelline Dream Pure BB (light)- A másik jól bevált BB termék. Könnyű az állaga, a színe természetes. Szerintem ez a krém áll a legközelebb az alapozókhoz. Hihetetlenül jó a fedése BB krémhez képest. Könnyű a felvitele akár ecsettel, akár az ujjunkkal vigyük fel.
Maybelline Dream Pure BB (light)- Môj druhý najobľúbenejší BB krém. Konzistenciu má ľahkú, farbu prirodzenú. Podľa mňa tento krém má najlepšie krytie. Aj so štetcom aj s prstami sa dobre nanáša.


2 megjegyzés:

  1. Ez a Maybelline tényleg ígéretesnek tűnik, pedig mindig is a L'orealt szerettem volna kipróbálni, de a teszted alapján még jó, hogy eddig nem vettem meg. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt hiszem a L'orealt én sem fogom újra venni... :/ Szeretem a termékeiket, de ez a BB krém annyira nem vált be! Bár lehet hibátlan bőrön szépen mutat.
      De a Maybellinet és a Pupat nagyon szeretem :)

      Törlés