2015. május 23., szombat

Maybelline | BABY LIPS ELECTRO


Élénk színek, mágikus dizájn, varázslatos ajkak! Igen, ez a Baby Lips Electroooo!
Szemet gyönyörködtető csomagolás. Mágnesként vonz minden lányt a polcokhoz ez a hatalmas színkavalkád. Muszáj választania legalább egyet, egyszerűen nem lehet otthagyni. Majd állandóan a keze ügyében kell, hogy legyen használatra készen!


Minden különleges leányzónak a birtokában lesz hamarosan, ebben biztos vagyok! Nem csak hogy ápolja az ajkakat, de meseszép színt kölcsönöz neki! Nekem a strike of rose van meg, pinkes-korallos árnyalat, mely egy szépséges nyíló rózsára emlékeztet.

 Ahhoz képest, hogy színezett ajakbalzsam, meglepően tartós és színes! Véleményem szerint ez az electro kiadás pigmentáltabb a hagyományos Baby lips-nél. Erősebb és vadabb árnyalatokban kapható. Az én ajkaim órákon át ragyognak, ha épp ehhez az "electrohoz" van kedvem!

Hajrá csajok! Tuti megtaláljátok a nektek megfelelő árnyalatot, mert ez a darab nem hiányozhat egy női táskából sem! ;-)

Výrazné farby, magický dizajn, krásne pery! Áno, to je Baby Lips Electroooo! Zaujímavé balenie. Ako magnet priťahuje pohľady k polici Maybelline. Každá baba si musí aspoň jeden kúpiť, nemôže ho nechať v obchode! Potom ho musí iba používať, používať a používať!

 Každé výnimočné dievča bude mat ten balzam na pery, som si istá! Nie iba ošetruje pery, ale má nádhernú farbu. Ja mám odtieň strike a rose, ktorý sa podľa mňa veľmi podobá na kvitnúcu ružu. 

Vzhľadom na to, že je to sfarbený balzam na pery, je prekvapivo trvalý! Má živé farby, oveľa viac, ako obyčajné Baby Lips. Silné a divé odtiene. Na mojich perách vydrží celé hodiny! 

Takže, do toho baby! Určite nájdete svoj odtieň, lebo tento kúsok nemôže chýbať ani z jednej kabelky! ;-)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése