2016. szeptember 3., szombat

Fullips ūüíč


T√∂bb, √°ltal√°ban k√ľlf√∂ldi, beauty bloggern√©l l√°thattuk a m√°r haz√°nkban is kaphat√≥ FULLIPS term√©ket. Rengeteg elŇĎtte- ut√°na k√©pet, vide√≥t tal√°lunk neten, sok el√©getett v√°s√°rl√≥val. Gondoltam kipr√≥b√°lom, ha m√°r egyszer ennyire felkapott lett vil√°gszerte.  De val√≥ban annyira hasznos ez az apr√≥s√°g, vagy csak f√∂l√∂slegesen kidobott p√©nz?ElŇĎsz√∂r is, l√°ssuk mi a Fullips pontosan. A PinkPanda le√≠r√°sa szerint:

"A fullips egy egyed√ľl√°ll√≥ m√≥dszer az ajkak d√ļss√°g√°nak n√∂vel√©s√©re. Az ajakfelt√∂lt√©ssel vagy az implant√°tumokkal ellent√©tben a fullips hat√°sa √°tmeneti √©s f√°jdalommentes. Azonban rendszeres haszn√°lat mellett l√°that√≥ √©s folyamatos d√ļss√°got eredm√©nyez. Ajakterm√©kek felvitele elŇĎtt haszn√°land√≥, ak√°r napi t√∂bb alkalommal is."

  •   Nos, az sz√©p √©s j√≥, hogy ajakfelt√∂lt√©s n√©lk√ľl d√ļs ajkakra tehet√ľnk szert, hiszen olcs√≥bban √©s plasztikai beavatkoz√°s n√©lk√ľl var√°zsolhatunk magunknak viszonylag el√©g gyorsan d√ļsabb ajkakat. Viszont azt c√°foln√°m, hogy f√°jdalom mentes! Amikor elŇĎsz√∂r haszn√°ltam, bizony kicsit f√°jt. B√°r szerintem, aki t√ļlz√°sokba esik, annak sem lehet kellemes √©rz√©s.  
  • A tart√≥ss√°ga term√©szetesen emberenk√©nt v√°ltoz√≥, nekem csak egy-k√©t √≥r√°t b√≠rtak ki a d√ļs ajkaim. Azt√°n visszat√©rt minden a r√©gi ker√©kv√°g√°sba.. Gondolom, hogy ha valaki sŇĪrŇĪbben haszn√°lja, annak minden bizonnyal tart√≥sabb. 
  • A le√≠r√°sban szerepel, hogy ajakbalzsammal aj√°nlott haszn√°lat elŇĎtt a sz√°nkat bekenni, de ha haszn√°latkor a balzsam m√©g nem sz√≠v√≥dott be, akkor a Fullips cs√ļszk√°l √©s nem "tapad" meg rendesen. 
  • Az √°ra szerintem t√ļlz√°s! Sokak szerint egy sima kupakkal j√≥l helyettes√≠thetŇĎ ez a gy√°rtm√°ny. Hmm, nem tudom val√≥ban el lehetne-e √©rni ilyen hat√°st sima vizespalack kupakj√°val, m√©g nem pr√≥b√°ltam. :D De t√©ny √©s val√≥, hogy j√≥val dr√°g√°bb, mint lennie kellene.. 

HASZN√ĀNATA:

  1. A fullips haszn√°lata elŇĎtt nagyon fontos az ajkak tiszt√≠t√°sa, ezzel n√∂velve a hat√©konys√°g√°t.
  2. Hidrat√°s√°s!
  3. Helyezd a fullipst az ajkaidra, √ľgyelve arra, hogy az eg√©sz sz√°dat lefedje. Ezut√°n sz√≠vd ki az √∂sszes levegŇĎt belŇĎle, v√°kuumot k√©pezve. ElŇĎsz√∂r csak p√°r m√°sodpercig hagyd az ajkaidon a fullipst,majd egyre tov√°bb. De a maximum ne haladja meg a 30 m√°sodpercet!
  4.  Hagyd az ajkaidat pihenni – ez rendk√≠v√ľl fontos!

√Ėsszess√©g√©ben nem rossz, ha m√°r tudjuk hogyan haszn√°ljuk, de √≥vatosan √©s okosan kell vele b√°nni, mivel h√°tul√ľtŇĎk is vannak bŇĎven (p√©ld√°ul bek√©k√ľlt ajkak, b√°r azok ut√°n, hogy kipr√≥b√°ltam, elmondhatom, hogy ez elker√ľlhetŇĎ egy kis √©sszel √©s persze m√©rt√©kletess√©ggel). Jobb, ha nem es√ľnk t√ļlz√°sokba √©s szer√©ny v√©lem√©nyem szerint a mindennapi haszn√°lat sem a legjobb. √ćgy csak akkor vedd elŇĎ a Fullips-ed, ha t√©nyleg sz√ľks√©ged van r√°! ;)
MAC- LOVELORN

Sleek Matte Me- SHABBY CHIC

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyz√©s k√ľld√©se