2016. szeptember 3., szombat

Fullips 💋


Több, általában külföldi, beauty bloggernél láthattuk a már hazánkban is kapható FULLIPS terméket. Rengeteg előtte- utána képet, videót találunk neten, sok elégetett vásárlóval. Gondoltam kipróbálom, ha már egyszer ennyire felkapott lett világszerte.  De valóban annyira hasznos ez az apróság, vagy csak fölöslegesen kidobott pénz?



Először is, lássuk mi a Fullips pontosan. A PinkPanda leírása szerint:

"A fullips egy egyedülálló módszer az ajkak dússágának növelésére. Az ajakfeltöltéssel vagy az implantátumokkal ellentétben a fullips hatása átmeneti és fájdalommentes. Azonban rendszeres használat mellett látható és folyamatos dússágot eredményez. Ajaktermékek felvitele előtt használandó, akár napi több alkalommal is."

  •   Nos, az szép és jó, hogy ajakfeltöltés nélkül dús ajkakra tehetünk szert, hiszen olcsóbban és plasztikai beavatkozás nélkül varázsolhatunk magunknak viszonylag elég gyorsan dúsabb ajkakat. Viszont azt cáfolnám, hogy fájdalom mentes! Amikor először használtam, bizony kicsit fájt. Bár szerintem, aki túlzásokba esik, annak sem lehet kellemes érzés.  
  • A tartóssága természetesen emberenként változó, nekem csak egy-két órát bírtak ki a dús ajkaim. Aztán visszatért minden a régi kerékvágásba.. Gondolom, hogy ha valaki sűrűbben használja, annak minden bizonnyal tartósabb. 
  • A leírásban szerepel, hogy ajakbalzsammal ajánlott használat előtt a szánkat bekenni, de ha használatkor a balzsam még nem szívódott be, akkor a Fullips csúszkál és nem "tapad" meg rendesen. 
  • Az ára szerintem túlzás! Sokak szerint egy sima kupakkal jól helyettesíthető ez a gyártmány. Hmm, nem tudom valóban el lehetne-e érni ilyen hatást sima vizespalack kupakjával, még nem próbáltam. :D De tény és való, hogy jóval drágább, mint lennie kellene.. 

HASZNÁNATA:

  1. A fullips használata előtt nagyon fontos az ajkak tisztítása, ezzel növelve a hatékonyságát.
  2. Hidratásás!
  3. Helyezd a fullipst az ajkaidra, ügyelve arra, hogy az egész szádat lefedje. Ezután szívd ki az összes levegőt belőle, vákuumot képezve. Először csak pár másodpercig hagyd az ajkaidon a fullipst,majd egyre tovább. De a maximum ne haladja meg a 30 másodpercet!
  4.  Hagyd az ajkaidat pihenni – ez rendkívül fontos!

Összességében nem rossz, ha már tudjuk hogyan használjuk, de óvatosan és okosan kell vele bánni, mivel hátulütők is vannak bőven (például bekékült ajkak, bár azok után, hogy kipróbáltam, elmondhatom, hogy ez elkerülhető egy kis ésszel és persze mértékletességgel). Jobb, ha nem esünk túlzásokba és szerény véleményem szerint a mindennapi használat sem a legjobb. Így csak akkor vedd elő a Fullips-ed, ha tényleg szükséged van rá! ;)
MAC- LOVELORN

Sleek Matte Me- SHABBY CHIC

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése